Uw parkeergarage bekeken door de ogen van uw klanten!
  • Gemeenten
  • Exploitanten
  • Eigenaren
  • Eigenaren
    Beleving en waardering van uw vastgoed
    Bij de aankoop van een parkeergarage is niet alleen de ligging van groot belang, maar ook het gebruik en de potentie van de locatie. Wat zijn de sterke en de zwakke kanten van de parkeergarage? Welke elementen zijn nog te beinvloeden, waardoor de waarde verhoogd kan worden? Hoe worden de omliggende parkeergarages van de concurrenten beoordeeld? 
    Mr.Y ParkingGuest maakt deze elementen inzichtelijk voor u.

    Onderhoud van uw vastgoed
    Wordt uw vastgoed goed onderhouden door de huurder? De beleving van bezoeker van de parkeergarage bepaalt onder andere waar hij zal parkeren. Een parkeergarage met achterstallig onderhoud wordt minder goed gewaardeerd en daalt daardoor in waarde. We maken de waardering op het gebied van onderhoud voor u inzichtelijk.

    Referentiekader voor uw vastgoed
    Hoe wordt uw parkeergarage gewaardeerd ten opzichte van concurrerende parkeergarages? Vergelijk uw vastgoed met andere parkeergarages in de stad. Of vergelijk de parkeergarage met parkeergarages in andere steden. Op welke onderdelen kan u uw vastgoed verbeteren? Hoe kunt u waarde toevoegen aan uw vastgoed?  

    Contractnaleving
    Heeft u in uw contract opgenomen dat de exploitant de parkeergarage als een goed huisvader zal onderhouden? Heeft u een omzetafhanleijke huur? Doet de huurder zijn uiterste best om de de omzet te verhogen? Om het aanzien van de parkeergarage te verbeteren? Om de bezoeker zo goed mogelijk te faciliteren? 

    Waardevermeerdering?
    Hoe weet u zeker dat uw vastgoed optimaal gebruikt wordt? De waarde van uw vastgoed wordt mede bepaald door de hoogte van de omzet. Hoe beter een parkeervoorziening gewaardeerd wordt door een bezoeker, hoe groter de kans dat deze bezoeker terug komt. Hoe hoger de omzet en daarmee ook de waarde van uw vastgoed. Hoe stimuleert u uw huurder om de waarde van uw vastged te vergroten?
    Door de parkeergarage te vergelijken met andere parkeergarages kunt u sturen op de elementen die de beleving en daarmee ook de waarde van uw vastgoed vergroot kan worden.